Over Petra van Kessel Vastgoed

———   DUURZAAM, KLEINSCHALIG EN PERSOONLIJK
Wij werken vanuit een kleinschalige, laagdrempelige en persoonlijke benadering. Persoonlijk contact en betrokkenheid is voor ons een vereiste om dicht bij u als ondernemer te kunnen staan. Afhankelijk van het project werken we daarbij onafhankelijk en nauw samen met makelaars, bouwers, geldverstrekkers en gemeenten.

Denken in mogelijkheden

Wij volgen de laatste ontwikkelingen om onze vastgoedportefeuille gezond te houden, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid. Circulair en energieneutraal bouwen sluit aan op onze visie. Bij een nieuw of bestaand project denken we graag in mogelijkheden. Hoe kunnen we iets upgraden, een andere bestemming geven, verduurzamen? Dat vertalen we graag naar een aansprekend plan dat overtuigt en iets te bieden heeft.

Ambitie

We hebben de ambitie om een project representatief én duurzaam te maken, inpasbaar en als verbetering voor de omgeving, zonder het functionele en betaalbare aspect uit het oog te verliezen. Het is pas een succes wanneer het de uitstraling heeft die we als bedrijf willen bereiken.

Over

Eigenaar Petra van Kessel is al 25 jaar werkzaam op het gebied van vastgoedontwikkeling, -belegging, -beheer en -verhuur. Deze ervaring deed zij grotendeels op binnen het bedrijf van haar vader, J.C. van Kessel bv, waar ze verantwoordelijk was voor de vastgoedportefeuille. Daarnaast lag haar focus op woningbouwlocaties en bedrijventerreinen.
In 2016 is Petra haar eigen onderneming gestart: Petra van Kessel Vastgoed bv.