Poppenbouwing 26c

———   GELDERMALSEN

Algemeen

EEN UNIEKE KANS VOOR HET HUREN VAN EEN KLEIN KANTOOR! Huur flexibel een kantoorkamer vanaf ca. 27 m², helemaal full service, en krijg daarbij ook het gebruik van ruim 145 m² gezamenlijke functionele ruimtes zoals keuken, ontmoetingsruimte, vergader-/presentatieruimte, wachtruimte, toiletten enz.! Huur gemakkelijk, efficiënt en volledig verzorgd. Alle servicekosten en overige huisvestingskosten zijn namelijk al verrekend in de huurprijs. U krijgt dus geen extra rekeningen.

Dit alles in een zeer representatieve kantorenlocatie met uitgebreide mogelijkheden: uw eigen identiteit, ontvang uw bezoek kosteloos, organiseer vergaderingen en houd presentaties.

Het kantoor is gevestigd in bedrijvencomplex Poppenbouwing op bedrijventerrein Hoge Weide. Dit bedrijventerrein ligt aan de Randweg, die direct aansluit op de op- en afritten van de A15. Op dit terrein zijn al tientallen bedrijven gevestigd, onder andere de distributiecentra van Albert Heijn en Blokker, waarachter dit bedrijvencomplex gelegen is.

Ook als u niet over een auto beschikt ligt Geldermalsen gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt namelijk binnen het net van spoorverbindingen in ons land een centrale plaats in. Het station is gelegen aan de spoorlijn Utrecht – ‘s-Hertogenbosch en de lijn door de Betuwe, die van Elst naar Dordrecht loopt. Het station is sinds 2015 aangesloten op het Randstadspoor.

INDELING

Poppenbouwing beschikt over 7 representatieve kantoorkamers, variërend in grootte van ca. 27 tot 69 m². U huurt de ruimte en krijgt daarbij gratis gebruik van toiletten, pantry, ontmoetingsruimten en uiteraard verkeersruimten. Tevens is er voor de huurders een vergader-/presentatieruimte beschikbaar. Deze ruimte is geschikt voor 12 personen. Gebruik is kosteloos.

BESCHIKBARE RUIMTE EN HUURPRIJS

Voor informatie over de beschikbare ruimte(n) en bijbehorende huurprijs verwijzen we u graag naar de brochure.

VOORZIENINGEN

In de groenvoorziening staat een reclamezuil, waarop u de mogelijkheid heeft om uw eigen bedrijfsnaam en logo te presenteren. Dit geeft een extra zakelijke uitstraling en eigen visitekaartje af, op deze manier wordt het echt uw eigen kantoor.

Download de brochure voor uitgebreide informatie!

Poppenbouwing 26c

———   GELDERMALSEN
Straat Poppenbouwing 26c
Postcode 4191 NZ
Plaats Geldermalsen
Een object van Petra van Kessel Vastgoed bv
Huurprijs per maand zie brochure (full service)
Aanvaarding in overleg
Hoofdfunctie kantoorruimte
Soort bouw bestaand
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Bouwjaar 2002
Oppervlakte kantoorruimte vanaf ca. 27 m²
Aantal bouwlagen twee
Voorzieningen airco, alarminstallatie, aluminium kozijnen, inbouwverlichting, internetaansluiting (zowel wifi als bedraad op glasvezel), mechanische ventilatie, afzuiging, serverruimte, systeemplafond, te openen ramen, telefoonaansluiting (mogelijkheid VOIP), toiletruimte, vloerbedekking, wandradiatoren, LED-verlichting, mogelijkheid voor naam/logo op reclamezuil, raambekleding, volledig ingerichte ontmoetingsruimte, koffie-apparaat (verse bonen), waterapparaat, gratis vergaderruimte
Energielabel A
Ligging bedrijventerrein Hoge Weide
Bereikbaarheid afstand tot snelwegafrit 2,3 km, afstand tot openbaar vervoer 250 m, afstand tot NS-station 3,3 km, afstand tot winkelvoorziening 2,1 km
Parkeren 15 stuks gratis parkeerplaatsen voor de deur

Poppenbouwing 26c

———   GELDERMALSEN

Foto’s

Poppenbouwing 26c

———   GELDERMALSEN

Brochure downloaden

Klik voor de Brochure Businesspark Poppenbouwing 26c Geldermalsen per 01-01-2023.