Indrukwekkende transformatie tot huisvesting voor arbeidsmigranten
10 mei 2024

Voor onze locatie De Chamotte 28/28a in Geldermalsen begint een nieuw hoofdstuk. Wat ooit diende als kantoor- en bedrijfsruimte, ondergaat nu een opmerkelijke transformatie tot comfortabele huisvesting voor 12 arbeidsmigranten. 

De renovatie, die enkele weken geleden begon met sloopwerkzaamheden, zal het pand omvormen tot niet-zelfstandige wooneenheden die ruim boven de normen uitstijgen. Met oppervlakten bijna drie keer boven de standaard, bieden de nieuwe woonruimtes ruimte en comfort aan de toekomstige bewoners. 

Maar deze transformatie gaat verder dan alleen de binnenkant van het gebouw. We hebben ook aandacht besteed aan de buitenruimte, waar bewoners kunnen genieten van frisse lucht en groen. Verouderde luifels verdwijnen en de gevels krijgen levendige tinten voor een frisse uitstraling. 

Gezellige zithoeken binnen en buiten zullen ontmoetingsplaatsen bieden voor ontspanning en sociale interactie. We streven ernaar om échte thuisplekken te creëren waar mensen rust kunnen vinden na een dag hard werken en zich welkom voelen.

Het ontwerp van dit project is toevertrouwd aan Architectenbureau Wagter Krijger.