Kerkstraat 48

———   GELDERMALSEN

Algemeen

Deze winkelruimte ligt op een prominente zichtlocatie op de rand van het dorpscentrum nabij het drukste kruispunt van Geldermalsen. De locatie ligt aan een doorgaande weg waar dagelijks veel verkeer langs komt. Het is een opvallende locatie, vooral voor wachtende automobilisten voor de verkeerslichten.

In de directe omgeving zijn tevens gevestigd landelijke ketens als onder andere Bruna, Blokker, Trekpleister, Zeeman, Hans Anders, Hema, Etos, Kruidvat, Lidl en Albert Heijn. Echter ook zelfstandige winkeliers in food en non-food zijn goed vertegenwoordigd.

Geldermalsen is hèt Fruitdorp aan de Linge. Prachtig gelegen tussen boomgaarden, een kronkelende rivier en bijzondere forten. In het hart van het dorp ligt het gezellige centrum.

Ondernemersvereniging Gastvrij Geldermalsen is de vereniging voor alle ondernemers in het centrum. De vereniging biedt dan ook activiteiten aan met als doel om Geldermalsen zo aantrekkelijk mogelijk te maken als winkelgebied, vestigingsgebied en handelsgebied. Daarnaast behartigt OGG actief de belangen van het plaatselijk bedrijfsleven en de leden richting gemeente, provincie, investeerders en andere stakeholders.

Ondernemers in het centrum van Geldermalsen zijn automatisch lid via het Ondernemersfonds van de Gemeente Geldermalsen. Hierdoor is er voldoende budget voor (nieuwe) evenementen, promotieactiviteiten en een ledenprogramma.

Geldermalsen is een dorp van ongeveer 10.000 inwoners en ligt aan de prachtige rivier de Linge. Centraal gelegen in Nederland – vlak bij uitvalswegen A15 en A2 – in het westelijke deel van de Betuwe. Rondom het Marktplein is een gezellig winkelgebied gecreëerd met een breed aanbod aan winkels voor de dagelijkse boodschappen èn met een exclusiever assortiment dat je in weinig andere plaatsen aantreft. Geldermalsen heeft diverse horecagelegenheden en ’s zomers is het heerlijk verblijven op één van de terrassen. Met de nabijheid van de haven, het mooie Lingepark en de vele fiets- en wandelroutes in de buurt kent het centrum vele gezichten en biedt het alles voor de dagelijkse boodschap èn een gezellig dagje weg.

INDELING

Entree winkelruimte, achter in de winkelruimte is een doorgang naar de keuken en toilet.

VOORZIENINGEN

Gevelindeling, alle binnen- en buitendeuren incl. hang- en sluitwerk, sanitaire voorzieningen incl. tegelwerk, keukeninrichting incl. toebehoren, installaties (met uitzondering van alarminstallatie), systeemplafond met verlichting en brandblusvoorzieningen.

PARKEREN

Er bevinden zich op loopafstand diverse parkeervoorzieningen, zowel betaald parkeren als gratis.

BIJZONDERHEDEN

De gevel als weergegeven op de artist impression en tekeningen in deze brochure is onder voorbehoud van verlenen omgevingsvergunning door de gemeente West Betuwe.

Download de brochure voor uitgebreide informatie!

Kerkstraat 28

———   GELDERMALSEN
Straat Kerkstraat 48
Postcode 4191 AB
Plaats Geldermalsen
Een object van Petra van Kessel Vastgoed bv
Huurprijs per maand € 2.450,– excl. btw
Aanvaarding in overleg
Hoofdfunctie winkelruimte
Soort bouw bestaand
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Bouwjaar 1930
Oppervlakte winkel ca. 149 m²
Frontbreedte 2.320 cm
Aantal bouwlagen één
Voorzieningen airco, alarminstallatie, betonvloer, houten pui, inbouwverlichting, pantry, stucwerkwanden, systeemplafond, te openen ramen, toiletruimte, wandradiatoren, tl-verlichting
Energielabel nog op te maken i.v.m. verbouwing
Ligging winkelcentrum
Bereikbaarheid afstand tot openbaar vervoer 25 m, afstand tot NS-station 1,2 km, afstand tot snelwegafrit 3,9 km, in directe nabijheid van winkelvoorzieningen
Parkeren 2 gratis parkeerplaatsen naast het pand

Kerkstraat 28

———   GELDERMALSEN

Foto’s

Kerkstraat 28

———   GELDERMALSEN

Brochure downloaden

Klik hier om de brochure te downloaden.