De Chamotte 28/28a

———   GELDERMALSEN

Algemeen

Een op een industrieterrein gelegen zelfstandige kantoorruimte met een oppervlak van 168 m² en bedrijfsruimte van 206 m² met 296 m² kantoor. Beide units kunnen afzonderlijk worden gehuurd.

Het object is gevestigd aan de rand van het bedrijventerrein West-Betuwe. Dit industrieterrein ligt aan de Randweg, die direct aansluit op de op- en afritten van de A15 en ook de A2 is in de nabijheid.

Geldermalsen behoort tot de gemeente West Betuwe, bestaande uit 26 kernen. De gemeente telt ruim 50.000 inwoners, waarvan bijna 11.000 in Geldermalsen. In de gemeente zijn ruim 5.500 bedrijven gevestigd.

Vanwege haar centrale ligging is Geldermalsen een aantrekkelijke locatie. Onder meer het landelijke distributiecentrum voor houdbare producten van Albert Heijn en het distributiecentrum van Blokker zijn in Geldermalsen gevestigd.

De ruimten kunnen eventueel afzonderlijk van elkaar worden gehuurd:

Kantoor van 168 m² € 1.050,– per maand excl. btw en excl. servicekosten
Kantoor-/bedrijfsruimte van 502 m² € 2.600,– per maand excl. btw en excl. servicekosten

INDELING KANTOOR 168 m²

U komt binnen in een entreeportaal, vervolgens ziet u een pantry, doorgang naar de kantoorruimten, toilet en trapopgang naar de verdieping.

Op de verdieping treft u twee zeer royale ruimten en een ruimte voor bijvoorbeeld opslag, printer/scanner/kopieerapparaat en een vlizotrap naar de zolder.

INDELING KANTOOR-/BEDRIJFSRUIMTE 502 m²

Er is een zeer royale entree met lange gang. Links en rechts van de gang zijn de kantoorruimten en aan het einde van de gang is een doorgang naar de bedrijfsruimte. Het pand leent zich ook heel goed voor een praktijkruimte. In de bedrijfsruimte zijn ook kantoren gecreëerd en ook zijn er aparte opslagruimten en een zolder. Alle kantoren zijn voorzien van airco. De bedrijfsruimte zou eventueel ook ingericht kunnen worden als ontmoetingsruimte.

PARKEREN

Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor en naast het pand.

Download de brochure voor uitgebreide informatie!

De Chamotte 28/28a

———   GELDERMALSEN
Straat De Chamotte 28-28a
Postcode 4191 GT
Plaats Geldermalsen
Een object van Petra van Kessel Vastgoed bv
Huurprijs per maand € 3.600,– excl. btw (vanaf € 1.050,–)
Aanvaarding in overleg
Hoofdfunctie kantoorruimte/bedrijfsruimte
Soort bouw bestaand
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Bouwjaar 1991
Oppervlakte totaal ca. 670 m²
Oppervlakte bedrijfsruimte ca. 206 m²
Oppervlakte kantoorruimte ca. 464 m² (vanaf 168 m²)
Aantal bouwlagen twee
Draagvermogen kantoorruimte 500 kg/m²
Draagvermogen  bedrijfsruimte 1.000 kg/m²
Voorzieningen lichtstraat, gasheater, betonvloer, entresol (niet in m² meegenomen), overheaddeur, krachtstroom, alarminstallatie, tl-verlichting, brandpreventiemiddelen, hardhouten kozijnen, airco (van vorige huurder), inbouwverlichting, pantry, stucwerkwanden, systeemplafond, te openen ramen, toiletruimte, wandradiatoren
Energielabel C (certificaat op te vragen)
Ligging bedrijventerrein West Betuwe
Bereikbaarheid Afstand tot snelwegafrit 2,4 km, afstand tot openbaar vervoer 500 m, afstand tot NS-station 2,6 km, afstand tot winkelvoorzieningen 1 km
Parkeren er zijn voldoende parkeerplaatsen om het pand

De Chamotte 28/28a

———   GELDERMALSEN

Brochure downloaden

Klik hier om de brochure te downloaden.