Achterweg 40

———   WAARDENBURG

Algemeen

Deze fraaie kantoorruimte is gelegen op het bedrijventerrein Slimwei in het bedrijvencomplex Slimwei 4, een beleggingsobject dat oorspronkelijk bestaat uit twee kantoorruimten en twee bedrijfsruimten. Één van de huurders heeft alle ruimten in gebruik genomen en deze getransformeerd naar kantoorruimten. Eventueel is het mogelijk weer op te splitsen.

Het complex ligt schuin tegenover een fraai aangelegde waterpartij en ook vrijwel direct aan de op- en afrit van de A2. In de waterpartij staat een ca. 10 meter hoog kunstwerk van de bekende kunstenaar Ard Arma, dat de activiteiten symboliseert op Slimwei: handelen, geven en (onder)nemen. Het kavel ligt aan de Zandweistraat in Waardenburg. De locatie is uiteraard zichtbaar vanaf de op- en afrit van de A2.

Bedrijventerrein Slimwei, in het hart van Nederland aan de Westzijde van de A2, biedt ondernemers alle kansen om groots te ondernemen. Naast de directe aansluiting op de A2, is vlakbij het snelwegknooppunt Deil waar de A2 snijdt met de A15. Deze strategische ligging maakt het bedrijventerrein een prima vestigingslocatie, dat goed bereikbaar is voor klanten, leveranciers en personeel.

In de directe omgeving zijn diverse bedrijfsgebouwen alsmede een vestiging van de McDonald’s. Tevens bevindt u zich te midden van gerenommeerde bedrijven zoals onder andere het Europese hoofdkantoor van Hitachi Transport Systems, Spooren bv Food Logistic Services Holland (logistiek van o.a. Autodrop, Fisherman’s Friend en Katja), VDU Uitzendbureau, Van Wanrooij keukens en badkamers en BMW-dealer Bert Story.

INDELING

Entree portaal met meterkast, doorgang naar de ontvangstruimte en receptie.
Op de begane grond zijn 14 kantoor-, spreek- en presentatieruimten. Tevens is er een kantine, magazijn, technische ruimte en rookruimte. Er zijn drie trapopgangen, vijf toiletten en diverse nooduitgangen. Aan de achterzijde is een sectiedeur met daarachter opslagruimte.
Op de verdieping zijn 10 kantoor-, spreek- en opslagruimten en twee toiletten.

VOORZIENINGEN

De kantoorruimten zijn voorzien van een systeemplafond met verlichting, systeemwanden en de overige wanden zijn afgewerkt met voorzetwanden. Er zijn diverse pantry’s aanwezig en de toiletten zijn voorzien van tegelwerk, sanitair, spiegel en toiletrolhouder.

De ruimten zijn voorzien van een centrale verwarming. Verwarming kantoorruimten door middel van radiatoren. In de kantoren is een aircosysteem en luchtverversing door middel van mechanische afzuiging. Er zijn wandgootsystemen waarin tevens data- en telefoonbekabeling kan worden verwerkt, er is noodverlichting en er zijn voldoende blusvoorzieningen conform de voorschriften.

Bedrijventerrein Slimwei beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Bedrijven kunnen tegen standaard tarieven aangesloten worden.

Het buitenterrein is voorzien van straatwerk, groenvoorziening en er is voldoende buitenverlichting.

VLOERBELASTING

Kantoorruimten en verdiepingsvloeren 500 kg/m²
Oorspronkelijke bedrijfsruimten 2.000 kg/m²

PARKEREN

42 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Achterweg 40

———   WAARDENBURG
Straat Achterweg 40-42-44 / Filipsweistraat 2
Postcode 4181 AD
Plaats Waardenburg
Een object van Onroerendgoedexploitatie J.C. van Kessel
Huurprijs per maand € 11.484,– excl. btw
Koopprijs k.k. € 1.495.000,–
Aanvaarding in overleg
Hoofdfunctie kantoorruimte
Soort bouw bestaand
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Bouwjaar 1998
Oppervlakte kantoorruimte ca. 1.566 m²
Oppervlakte perceel 2.760 m²
Aantal bouwlagen twee
Draagvermogen kantoorruimte 500 kg/m²
Draagvermogen oorspronkelijke bedrijfsruimte 2000 kg/m²
Voorzieningen Airco, aluminium kozijnen, mechanische afzuiging, pantry, systeemplafond, te openen ramen, toiletruimten, wandradiatoren, tl-verlichting, brandpreventiemiddelen, noodverlichting, overheaddeur, mogelijkheid voor glasvezelaansluiting
Energielabel A, A, C en D (gecombineerde units)
Ligging bedrijventerrein Slimwei
Parkeren 42 parkeerplaatsen op eigen terrein

Achterweg 40

———   WAARDENBURG

Brochure downloaden

Klik hier om de brochure te downloaden.